EDAK Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti.

EDAK Olağanüstü Genel Kurulu 3 Aralık 2017 de E.Ü. Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı. Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Ecz. Mustafa Turunç, Birim Ecza Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanları,  Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cem Mercül ve Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Aylin Yalçınkaya, İzmir Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tuncay Sayılkan, Manisa Eczacı Odası Başkanı Ecz. Devrim Bali, Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. İbrahim Ertürk ile Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Yüksel Şekerci ve Denizli Eczacı Odası Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Özen Ekiz, İstanbul Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ecz. Levent Şadi Alemdar ve Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. M. Sait Yücel toplantıya katılım sağlamıştır.  TEKB Yönetim Kurulu Başkanımız Ecz. Mustafa Turunç, Türk Eczacıları Birliği(TEB) Merkez Heyeti Üyesi Eczacı Cem Mercül, İzmir Eczacı Odası Başkanı Eczacı Tuncay Sayılkan toplantıda konuşmacı olarak yer almıştır.

" Kanaatim odur ki birleşmede muhakkak suretle kuvvet vardır. Kooperatif yapmak maddi ve manevi kuvvetleri, zeka ve maharetleri birleştirmektir. " M. Kemal ATATÜRK
ETKİNLİKLER
BASIN KÖŞESİ